Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(2572 niezalogowanych)
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
tzn.jak alkurat jestesm z niemieckiego ramienia ochrony wybijania w okrutny sposob delfinow...no ale listy sa swieze i dzialaja....niemcy wydaja na ten cel ogromne pieniadze ze skutkiem pozytywnym....wiec mam badzieje ze ten proceder wybijania delfinow da sie powstrzymac...nie chodzi o sam mord ale jak te zwierzeta scierpia zanim umra...przepraszam nie piste wiecej bo emocje biora gore....jesli ktos chetny to zachecam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
AgaN napisał:
tzn.jak alkurat jestesm z niemieckiego ramienia ochrony wybijania w okrutny sposob delfinow...no ale listy sa swieze i dzialaja....niemcy wydaja na ten cel ogromne pieniadze ze skutkiem pozytywnym....wiec mam badzieje ze ten proceder wybijania delfinow da sie powstrzymac...nie chodzi o sam mord ale jak te zwierzeta scierpia zanim umra...przepraszam nie piste wiecej bo emocje biora gore....jesli ktos chetny to zachecam

Niestety, dane w internetowych petycjach są często nie prawdziwe i pochodzą z lat 70. Dlatego organizacje zajmujące się ochroną waleni i przeciwdziałające okrucieństwu apelują, by wstrzymywać się z podpisywaniem petycji, jeśli nie są one sygnowane przez jedną z nich. Takie apele mogą bowiem przynieść więcej szkody niż pożytku.
Ok zareklamuj swoja organizacje moze tutaj!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
AgaN, jakim sposobem podpisane petycji ratuje 6 delfinów? Ci, ktorzy je zabijaja sledza statystki? I dzis np. było 100 podpisow, to nie zabija 600 delfinow, wypuszcza je, i zaczną od jutra? CZy mozesz wyjasnic na czym to polega?? Bo ja nie rozumiem jak wklejenie linka, czy przesł;anie meila moze uratowac delfina, a nawet 6?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
AgaN tutaj jest wątek na ten temat , znalazłam go w poradach psychologicznych www.mojanorwegia.pl/forum/view/porady_ps...duja_delfiny!!!.html , 17 stron (przeczytałam chyba 4 )
Jeżeli mój podpis coś pomoże to podpiszę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
Hilton to ni echodzi o uratowanie 6 czy 10 delfinow....to chodzi o zaprzestanie wogole w Danii mordu tych zwierzat...jesli podpisza sie ludzie z calego swiata to mozna wplynac na rzad dunski...bo wtedy jest odezwa roznych organizacja z calego swiata....w ta weszly Niemcy,Kraje Ameryki Lacinskiej, Hiszpania, Francja, i wiele innych, nie mam tak duzo danych..nie wiem tez czy Polska sie w to zaangazowala...
Jesli ja Tobie przesle maila to ty przesylajac dalej, podpisujesz liste itd....taki lancuch...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
A ja sie zastanawiam czy u wybrzezy Dani wogole plywaja delfiny???? I dalej sie zastanawiam czy ci co to podpisza niby wiedza co podpisuja poza tym ze ktos wkleil zdjecia sprzed kilku lat a moze nawet kilkunastu i mowi nam ze biedne delfiny gina w meczarniach? Ok nie jestem za zabijaniem bezsensownym czegokolwiek ani kogokolwiek ale tez nie jestem za zwariowana nagonka na wszystkich co maja inne poglady i obyczaje.
Poprosilem (a moze nie prosilem wiec teraz to robie) o przedstawienie organizacji ktora zajmuje sie tym lancuszkiem szczescia. Moze tak jak to napisala Hilton(ka) wytlumaczysz nam w jaki sposob to dziala? Podczym sie w zasadzie mam podpisac? Co jest zawarte w tej petycji do Rzadu Dunskiego? Aga -naprawde z szacunkiem ale na necie krazy setki,tysiace filmow o zabijaniu i maltretowaniu zwierzat,tysiace organizacji zamieszcza swoje linki a tak naprawde chodzi o jedno.....i napewno nie jest to dobro tych zwierzat. To moje tylko zdanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
www.zeit.de/2009/10/N-Wale....wmysle ze to wystarczy...zeby uwierzyc...

www.tierschutz-die-linke.de/Delphin_Massaker.html

ja sie odlaczam bo widze ze zawsze musi byc "ale"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
zadam zakazu mordowania kukurydzy na swiecie...zakazu mordowania krow, swin, owiec, baranow, lam, szczypiorku, cebuli, krewetek, żab, ostryg, kalamarnic,zakazu masowego mordu pszenicy,pomidorow, fasoli, soji itd itp
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
AgaN napisał:
www.zeit.de/2009/10/N-Wale....wmysle ze to wystarczy...zeby uwierzyc...

www.tierschutz-die-linke.de/Delphin_Massaker.html

ja sie odlaczam bo widze ze zawsze musi byc "ale"

Niestety czlowiek to istota myslaca i ma zawsze jakies ale! No i powielilas zdjecia i wypowiedzi z tamtego roku ktore zostaly powielone z lat poprzednich itd itd. Sama widzisz ze Krolestwo Dani ma z tym tyle wspolnego co Polska. Wyspy owcze jak to bylo w mojej wklejce wczesniejszej owszem naleza do Dani ale maja suwerenny rzad,parlament itd itd a przedewszystkim nie naleza do Uni Europejskiej! Jak zadasz sobie trud i pogrzebiesz w internecie to poczytasz troszke wiecej na ten temat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
Nowicjusz
BiZi napisał:
zadam zakazu mordowania kukurydzy na swiecie...zakazu mordowania krow, swin, owiec, baranow, lam, szczypiorku, cebuli, krewetek, żab, ostryg, kalamarnic,zakazu masowego mordu pszenicy,pomidorow, fasoli, soji itd itp
Jasne, BiZi!
Zjedz sobie kule na śniadanie, i pokaż wszystkim, że jesteś za tym czego żądasz!!!!!!!!!!!
Miłego łykania kulki z lufki twojego pistoletu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok